Badr Hari heeft vanavond in Ahoy tijdens Glory51 Hesdy verslagen op punten.

Round 1

Round 2

Round 3

via GIPHY

Achterwaartse trap
De Amsterdamse Marokkaan begon in een uitverkocht Ahoy overtuigend aan de eerste ronde en trakteerde de fans zelfs een prachtige achterwaartse trap. Aan het einde leek hij het op het toch zwaar te krijgen en leek hij te wankelen. De in krokodillenleren broekje gehesen Badr Hari kwam echter sterk terug in de tweede ronde en wist de partij naar zich toe te trekken.

Onsportief
Hij liet zich echter niet van zijn meest sportieve kant kennen door de 34-jarige Hesdy Gerges een stomp te verkopen terwijl deze zijn bitje was verloren. In de derde ronde leek bij beide heren de vermoeidheid te zijn toegeslagen. Badr bleef sterke combinaties op het lichaam te maken en Hesdy wist geen vuist meer te maken. De jury wees Badr dan ook aan als overwinnaar.

Rico Verhoeven
In de ring had Badr Hari nog wat aardige woorden voor zijn tegenstander; hij omschreef hem o.a. als één van de sterkste waar hij ooit tegen had gevochten, maar vond hem ook te zwaar. Bovendien had Hesdy volgens hem niet hard genoeg getraind. Hari maakte uiteraard ook van de gelegenheid gebruik om de fans en de organisatie te laten weten nu klaar te zijn voor die andere veelbesproken rematch: die tegen Rico Verhoeven.