Kickboks fans van over de hele wereld werden vanavond in de Ahoy niet teleurgesteld tijdens het Glory zwaargewicht titelgevecht tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik. Daar waar de staredown op zijn zachts gezegd al opmerkelijk was met een heus spuugincident, was de partij zelf pas echt vuurwerk. De Belgische Marokkaan begon sterk in de eerste ronde en maakte het de Brabander dusdanig moeilijk dat een first round knockout zelfs even in de lucht leek te hangen. In de tweede ronde herstelde Rico zich echter en wist de volgende drie rondes op punten te winnen. Ben Saddik wist dat hij in de vijfde ronde alles uit de kast moest trekken om het gevecht nog te kunnen winnen, maar het was uiteindelijk Verhoeven die overtuigend aan het langste eind trok. Eerst met een serie stoten die Ben Saddik acht tellen opleverde en vervolgens met een verwoestende combinatie ingeleid met een raak geplaatste high kick en serie stoten die Ben Saddik sterretjes kijkend gevloerd in de hoek van de ring achter liet. Rico Verhoeven behield zijn wereldtitel en maakte gelijk van de gelegenheid gebruik om aartsrivaal Badr Hari wederom uit te dagen.

via GIPHY

via GIPHY