Het zal wel iets te maken hebben met de opkomst van de smartphones maar 2017 lijkt toch echt het jaar van de openbare neucqseks te worden. Kort geleden zagen we al een video van een stelletje dat in High Street in London bezig was en een ook op een vlucht naar Ibiza ging het los.

In deze video’s schitterden enkel Britten (blijkbaar moeten ze met de naderende Brexit toch een beetje stoom afblazen) Maar recentelijk is een Amerikaans echtpaar gespot. In V.S. reageren ze alleen wat minder koddig op dit soort taferelen. Daar waar de Britten nog lichtelijk geamuseerd waren, reageren de Amerikanen ronduit woedend.

Op klaarlichte dag in het park

In de laatste video geeft een echtpaar hem van jetje in een openbaar park en alles lijkt gladjes en glibberig te verlopen. Maar dan komt er plotseling een knakker aan met een fiets en pleurt hem op het hoofd van stoter.

De arme ziel zag het fietswiel nooit aankomen en verliest na de knal zijn bewustzijn en waarschijnlijk ook zijn boner.

Op de UK RyanAir vlucht had iedereen zijn camera in de aanslag

De fietsengooier loopt weg en pakt de fiets geeneens op. De aso gebruikte dus gewoon iemand ander zijn fiets om iemand zijn openbare slippertje gewelddadig te verstoren.

Ok, we kunnen begrijpen dat niet iedereen midden op de dag in het park zit te wachten op een openbare neucqpartij, maar om dan maar iemand zijn schedel in te rammen met een fiets lijkt ons ook niet echt het antwoord.

https://www.facebook.com/whatviral/videos/712726615602262/