Conor McGregor de legendarische ‘loudmouth’ van de UFC lijkt eindelijk definitief zijn zin te krijgen. Al sinds de herfst van 2016 was de Ier in de weer om de ongeslagen en vijfvoudig wereldkampioen zo ver te krijgen om met hem de ring in te duiken. Nu is er dus een definitieve datum. Het gaat eindelijk gebeuren: Money vs The Notorious One.

ESPN wist afgelopen week te melden dat de Nevada State Athletic Commission een verzoek heeft ontvangen van Mayweather Promotions om op 26 augustus een boks event te hosten in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

Niet veel later wisten beide heren op social media officieel te melden dat het inderdaad op 26 augustus in Las Vegas gaat gebeuren.

THE FIGHT IS ON.

Een bericht gedeeld door Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) op

En nu is er dus deze heerlijke promo. Zet 26 augustus, dus maar alvast in de agenda mannen!